Yoko Sweater Rust Orange

€55,00
Op bestelling
Roestkleurige sweater uit dubbel gelaagde mousseline. Ronde hals met tonale boordstof. Aan de mouwen en taille afgewerkt met contrasterende gebreide boordstof met roestkleurige streep. Hip en comfy! Ook beschikbaar met graphics.
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

FLOWER POWER! It's a way of life. De nieuwste collectie van Studio KOKON is geïnspireerd op de tijdsgeest van de sixties, pop art en de drang naar vrijheid. Kleurrijke, toffe graphics en zachte, comfortabele stoffen vormen de basis van de collectie. De gestreepte ribboorden geven een hedendaagse en sportieve touch aan het geheel. FLOWER POWER is een collectie die past binnen de tijdsgeest waarin het verlangen heerst om te kunnen genieten van sociaal contact, muziek en festivals. Peace, love & unity! We are so ready for it!


Alle bovenstuks van STUDIO KOKON zijn personaliseerbaar. De graphics zijn vaak een combinatie van print en embroidery.


Aangezien alle artikels van Studio KOKON worden gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 à 2 weken.


Samenstelling:
Mouseline - 100% organisch katoen
French terry - 95% Katoen ( oekotex gecertificeerd) 5% Elastaan