Twiggy Party Jacket

€59,00
Op bestelling
Leuk, feestelijk jasje in dubbel gelaagde mousseline. Ronde hals met tonale boord en pofmouw. Is eerder een kort modelletje. Mooi gecombineerde met de Iris Midi Skirt! Verschillende kleuren beschikbaar.
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Voor onze Party Capsule lieten we ons inspireren op de communie- en lentekinderen. De collectie bestaat uit zachte, speelse stuks in organisch mousseline katoen en is uiterst draagbaar. Twinnen met je zus/broer of mama? Yes, you can!

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken, afhankelijk van de drukte.

Valt op maat. Extra service voor communie- en lentekinderen in de belevingswinkel: kleine aanpassingen op maat (verlengen, verkorten, taille aanpassen,..) 

Samenstelling:

100 % organisch katoen