Sunflower Shirt Soft White

€49,00
Op bestelling
Hemdje voor jongens in organisch mousseline katoen. Met opstaand kraagje en onzichtbaar haakje aan de hals. Bij personalisatie komt er een blauw zakje op de borst, maar dit hemdje is ook beschikbaar zonder zakje.
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Voor onze Party Capsule lieten we ons inspireren op de communie- en lentekinderen. De collectie bestaat uit zachte, speelse stuks in organisch mousseline katoen en is uiterst draagbaar. Twinnen met je zus/broer of mama? Yes, you can!

Alle bovenstuks van STUDIO KOKON zijn personaliseerbaar. Ga aan de slag en ontwerp je eigen hemdje! Indien je kiest voor 'NO embroidery' maken we dit stuk zonder extra personalisatie. Indien je kiest voor 'Letter' gelieve de letter naar keuze door te geven in de check-out. We borduren standaard in goudkleur, indien je toch liever roestkleur verkiest mag je dit ook vermelden in de check-out.

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken, afhankelijk van de drukte.

Valt op maat, bij twijfel kies je een groter maatje. Extra service voor communie- en lentekinderen in de belevingswinkel: kleine aanpassingen op maat (verlengen, verkorten, taille aanpassen,..)  

Samenstelling:

100 % organisch katoen

95 % katoen en 5% elastaan / Oeko-tex standaard