Soft Sweater Mellow Pink ADULT

€65,00
Op bestelling
Heerlijke zachte sweater voor volwassenen gemaakt uit terry met bamboevezel. Met off-shoulder mouw en zacht contrasterende boordstof. Deze sweater is ideaal om thuis te dragen maar ook leuk op een jeans om op stap te gaan. Volledig personaliseerbaar!
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

KOKON@HOME is de tweede uitgebreide collectie van Studio KOKON. De collectie bestaat uit heerlijk zachte en comfortabele stuks gemaakt uit terry met bamboevezel en lokaal geproduceerde knitwear. Maak het thuis extra gezellig met deze mega draagbare stuks van Studio KOKON.

Alle bovenstuks van STUDIO KOKON zijn personaliseerbaar. Ga aan de slag en ontwerp je eigen sweater! Indien je kiest voor 'basic' maken we dit stuk zonder extra personalisatie. Indien je kiest voor 'personalisation' vermeld dan jouw woordkeuze bij de check-out. Combineer met een kwalitatieve strijkpatch van Petit Pourri om je outfit zelf helemaal af te maken. Kies je voor LOVE of PLAY dan werken we sweater af met een prachtige borduurapplicatie van velvet.

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken, afhankelijk van de drukte. Wij houden je op de hoogte.

Valt op maat, oversized fit, meer info in de tabel met referentiematen.

Samenstelling:

40% katoen, 20% polyester 40% bamboe

95% katoen, 5% elastaan OEKOTEX-label