Soft Sweater Leaf Mint BABY

€55,00
Op bestelling
Heerlijke zachte sweater voor baby's gemaakt uit terry met bamboevezel. Met zacht contrasterende boordstof aan de mouwtjes. Er zitten twee drukknopjes langs beide zijden om de sweater makkelijk aan en uit te trekken. Leuk in combinatie met onze harem bro
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

KOKON@HOME is de tweede uitgebreide collectie van Studio KOKON. De collectie bestaat uit heerlijk zachte en comfortabele stuks gemaakt uit terry met bamboevezel en lokaal geproduceerde knitwear. Maak het thuis extra gezellig met deze mega draagbare stuks van Studio KOKON.

Alle bovenstuks van STUDIO KOKON zijn personaliseerbaar. Ga aan de slag en ontwerp je eigen sweater! Indien je kiest voor 'basic' maken we dit stuk zonder extra personalisatie. Indien je kiest voor 'personalisation' vermeld dan jouw woordkeuze bij de check-out. Kies je voor 'Oh baby' dan werken we de sweater af met een prachtige strijkpatch van Petit Pourri.

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken, afhankelijk van de drukte. Wij houden je op de hoogte.

Valt op maat, meer info in de tabel met referentiematen.

Samenstelling:

40% katoen, 20% polyester 40% bamboe

95% katoen, 5% elastaan OEKOTEX-label