Verjaardagsfeestjes

Op zoek naar een uniek verjaardagsfeestje voor jouw kind (4-12j)? 

Terwijl de ouders genieten van een glaasje bubbels in het familiecafé worden de kinderen op sleeptouw genomen door onze professionele begeleiding. In de polyvalente ruimte kunnen de kinderen aan de slag tijdens onze naaiworkshops, knutsel- of theaterfeestjes. Voor elk wat wils!

1/ Knutselfeest

Aan de hand van een zelfgekozen thema gaan de kinderen aan het werk met creatieve materialen. Alles op maat van de jarige! De knutseljuf zorgt voor een speelse invulling aan de hand van een verhaal en muziek. De kinderen worden op het einde van de workshop professioneel geschminkt. Plezier verzekerd! Max. 12 kinderen (Meer kinderen bespreekbaar).

2/ Naaiworkshop

De kinderen gaan als echte modeontwerpers aan de slag. We leren verschillende technieken om te personaliseren; zeefdruk, cameo, stencils én we proberen ook de borduurmachine eens uit. Elk kind gaat naar huis met een unieke, gepersonaliseerde totebag! Fashionista alert! Opgelet: max. 8 kinderen.

3 / Theaterfeestje

De kinderen worden op sleeptouw genomen om een eigen theaterstukje in elkaar te steken. Gekke bekken trekken, je stoer voor doen of in de huid kruipen van je favoriete personage. Aan de hand van een zelf gekozen thema gaan ze aan de slag met woorden, verhalen en een streepje muziek! Max 12 kinderen.

FEESTFORMULE

14u - 16.30u

Prijs: 160 euro vaste prijs + 8 euro per kind

Inbegrepen in de prijs:

* Professionele begeleiding tussen 14u en 15.45u.

* Poffertjes met toppings naar keuze

* Drankjes doorheen de hele namiddag

* -20% korting in de belevingswinkel

* Gratis glaasje bubbels voor de ouders

Reserveren kan via een mailtje naar [email protected]