Verjaardagsfeestje

Voor een super origineel themaverjaardagsfeestje met creatieve workshop moet je in KOKON zijn! Terwijl de kinderen mee op sleeptouw worden genomen door onze professionele begeleiding genieten mama en papa van een glaasje in de speelruimte van het familiecafé. KOKON zorgt voor drankjes en lekkernijen zoals Brusselse wafels, poffertjes of heerlijk ijs van Cream & Crunch. Het feestje gaat door in onze splinternieuwe polyvalente ruimte en als kers op de taart ontvangt de jarige ook een kortingsbon voor de belevingswinkel. Na de workshop sluiten we af met lekkers en kan er gezellig nagekaart worden.

 

Kostprijs

150 euro vaste prijs + 8 euro per kind

 

Inbegrepen in de prijs

* Professionele begeleiding tussen 14u en 16u

* Creatieve workshop voorzien in het gekozen thema

* Keuze uit Brusselse wafels, poffertjes of een ijsje als vieruurtje

* Water / fruitsap à volonté tijdens de workshop + 1 drankje naar keuze

* Kortingsbon van 20% geldig in de belevingswinkel

* Een drankje voor mama en papa. Onze splinternieuwe polyvalente ruimte is helemaal  voor jullie en napraten/drinken met de andere ouders kan hier dus in alle gezelligheid ook na het feestje.

Leeftijd: 5 tot 11 jaar

Maximum 12 kinderen

THEMA'S

Samen met jouw jarige spruit duiken we onder in de fantasiewereld van een van onze thema's. We bezoeken de woeste wildernis, zoeken dino's in de jungle, schitteren als echte prinsessen, veranderen in kleine kriebelbeestjes of vieren met een hoop bloemenpracht!
Ook voor oudere kinderen hebben we een heel leuk 'escape labo' op het programma staan.
Jullie kiezen een thema, wij bieden een heus feest met lekkers en een workshop in een gezellige omgeving.

Woeste wildernis

Uh Indiaantje! We wanen ons in het wilde westen en gaan op zoek naar onze totem.
Het opperhoofd vertelt ons over de Indiaanse spirit en samen knutselen we ons eigen rijpaard! Opgelet van de cactussen!

Dino's

Heb je ooit al eens een dino van dichtbij gezien? Haal de dino in je naar boven en ga mee op ontdekking met professor... We knutselen onze eigen dinoklauwen en kroon en brullen om ter hardst!

Ridders en prinsessen

Koene ridders en knappe prinsessen verenig u, het koninkrijk heeft wat te vieren!! Trek jullie mooiste jurk aan en blink de zwaarden op. Tijdens dit feestje maken we onze eigen toverstaf of schild en versieren we samen de schat van de jarige.

Kriebelbeestjes en ko

Maak je klein als een insect en kruip op handen en voeten mee de wijde wereld in! We maken de gekste kriebelbeestje en turen ernaar met onze zelfgemaakte verrekijker.

Fiesta & Flowers

We zetten de jarige in de bloemetjes en halen de zomer naar binnen!
We gaan aan de slag en maken kleurrijke mocktailplaatjes! We oefenen met castagnetten en met onze zelf gemaakte bloemenkrans kan het feest niet op!

Partylab KOKON

We komen terecht in het laboratorium van een verwarde professor. Zijn de kinderen het versterkingsteam waarop ze al zo lang wacht? Doorheen verschillende proeven en raadsels komen ze meer te weten over hoe ze er beland zijn en wie echte wetenschapsskills in zich heeft.

Met een leuke mix van denk- en doewerk en een hint van een escape room is dit het ideale feestje voor kids vanaf 7 jaar.

 

TIP: vraag gerust naar de mogelijkheden voor een (online) verjaardagswenslijstje met speelgoed, kledij of cadeaubonnen van KOKON.

Bij het aanleggen van een lijstje krijg je 10% korting op een verjaardagsfeestje!