Verjaardagsfeestje

Voor een super origineel themaverjaardagsfeestje met creatieve workshop moet je in KOKON zijn! Terwijl de kinderen mee op sleeptocht worden genomen door onze professionele begeleiding genieten mama en papa van een glaasje in de speelruimte van het familiecafé. KOKON zorgt voor drankjes en lekkernijen zoals Brusselse wafels, poffertjes of heerlijk ijs van Cream & Crunch. Als kers op de taart ontvangt de jarige een handgemaakte en gepersonaliseerde verjaardagskroon gemaakt door Studio KOKON en een kortingsbon voor de belevingswinkel. De workshop gaat door aan de lange tafel in ons familiecafé. We ronden het feestje af in de speelruimte.

 

Kostprijs

150 euro vaste prijs + 8 euro per kind

 

Inbegrepen in de prijs

* Professionele begeleiding tussen 14u en 16u

* Creatieve workshop voorzien in het gekozen thema

* Keuze uit Brusselse wafels, poffertjes of een ijsje als vieruurtje

* Water / fruitsap à volonté tijdens de workshop + 1 drankje naar keuze

* Handgemaakte en gepersonaliseerde kroon voor de jarige

* Kortingsbon van 20% geldig in de belevingswinkel

* Een drankje voor mama en papa. Jullie krijgen een eigen plekje in de speelruimte toegewezen, waar je ook nog kan napraten/drinken met de andere ouders en waar de kinderen nog even kunnen spelen achteraf.

Leeftijd: 5 tot 11 jaar

Maximum 12 kinderen

THEMA'S

Samen met jouw jarige spruit duiken we onder in de fantasiewereld van een van onze thema's. We bezoeken de woeste wildernis, zoeken dino's in de jungle, schitteren als echte prinsessen, veranderen in kleine kriebelbeestjes of vieren met een hoop bloemenpracht!
Jullie kiezen een thema, wij bieden een heus feest met lekkers en een workshop in een gezellige omgeving.

 

Woeste wildernis

Uh Indiaantje! We wanen ons in het wilde westen en gaan op zoek naar onze totem.
Het opperhoofd vertelt ons over de Indiaanse spirit en samen knutselen we ons eigen rijpaard! Opgelet van de cactussen!

 

Dino's

Heb je ooit al eens een dino van dichtbij gezien? Haal de dino in je naar boven en ga mee op ontdekking met professor... We knutselen onze eigen dinoklauwen en kroon en brullen om ter hardst!

Ridders en prinsessen

Koene ridders en knappe prinsessen verenig u, het koninkrijk heeft wat te vieren!! Trek jullie mooiste jurk aan en blink de zwaarden op. Tijdens dit feestje maken we onze eigen toverstaf of schild en versieren we samen de schat van de jarige.

 

Kriebelbeestjes en ko

Maak je klein als een insect en kruip op handen en voeten mee de wijde wereld in! We maken de gekste kriebelbeestje en turen ernaar met onze zelfgemaakte verrekijker.

 

Fiesta & Flowers

We zetten de jarige in de bloemetjes en halen de zomer naar binnen!
We gaan aan de slag en maken kleurrijke mocktailplaatjes! We oefenen met castagnetten en met onze zelf gemaakte bloemenkrans kan het feest niet op!

 

TIP: vraag gerust naar de mogelijkheden voor een (online) verjaardagswenslijstje met speelgoed, kledij of cadeaubonnen van KOKON.

Bij het aanleggen van een lijstje krijg je 10% korting op een verjaardagsfeestje!