Belevingswinkel

KOKON is een belevingswinkel met een duurzame collectie kinder- en tienerkleding, speelgoed, babycadeautjes en een aanbod voor volwassenen. Tevens verkopen wij heerlijke thee van Soshun. 

Wij focussen op de totaalbeleving. Winkelen is een plezier in KOKON: de heerlijke geur van de versgebakken taartjes leiden je na het shoppen mee naar het familiecafé. Maak er een echt uitstapje van en combineer jouw bezoekje met een hapje in het familiecafé. Terwijl je rustig rondkijkt in de winkel kan jouw kind terecht in de grote speelruimte.

Omdat we belang hechten aan duurzaamheid is onze kleding grotendeels vervaardigd uit organische materialen en geproduceerd in Europa.

KOKON heeft ook een eigen collectie Studio KOKON. Alle stuks zijn designed & handmade with love in Herzele, in ons eigenste atelier. Daarnaast presenteren we op regelmatige tijdstippen onze KOCYCLE collectie in de winkel. KOCYCLE is een mooie selectie aan tweedehands kleertjes, samengesteld door onze klanten. Ook jij kan jouw KOKON kleertjes terugbrengen! Meer info? ontdek hier

KOKON, Solleveld 30, 9550 Herzele