Belevingswinkel

KOKON is een belevingswinkel met een duurzame collectie kledij, babyartikelen en speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Sommige kledingstukken bieden wij aan tot 14 jaar en hier en daar zit er ook een ‘mama maatje’ tussen.

KOKON presenteert jullie een exclusief aanbod van kledingmerken, uniek in onze streek. Omdat we belangstelling hebben voor duurzaamheid zijn onze producten grotendeels vervaardigd uit organische materialen en geproduceerd in Europa. Wij focussen op de totaalbeleving: combineer jouw bezoekje met een hapje in het familiecafé en terwijl je rustig rondkijkt in de winkel kan jouw kind terecht in de grote speelruimte.

KOKON heeft ook een eigen collectie Studio KOKON. Alle stuks zijn designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. Daarnaast presenteren we op regelmatige tijdstippen onze KOCYCLE collectie in de winkel. KOCYCLE is een mooie selectie aan tweedehands kleertjes, samengesteld door onze klanten.

KOKON biedt daarnaast ook een leuke selectie aan uniek speelgoed aan maar ook voor babyartikelen en geboortecadeautjes kunnen jullie bij ons terecht.

KOKON, Solleveld 30, 9550 Herzele