Babyshower

Een Babyshower is het moment om je zwangere vriendin even helemaal in het zonnetje te zetten en haar een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. KOKON werkte een volledig concept uit om er een supergezellig feestje van te maken!

 

We starten met een heerlijke Brunch- of tapastafel vol zoete en hartige lekkernijen en eindigen met een leuke workshop. De mama in spé gaat met een uniek en gepersonaliseerd cadeau naar huis!

Workshops

 

PIMP THE BIB

 

Tijdens deze workshop krijgt elke vriendin een slabbetje dat ze mag personaliseren voor de mama in spé. Een persoonlijke boodschap, een mooie illustratie of een leuke colorblock. Alles kan! Onder professionele begeleiding personaliseren jullie de slab met textielstiften, flock, stempelen en/of borduren. De mama gaat naar huis met een unieke collectie aan stoffen slabbetjes.

 

DIY BABYMOBIEL

 

Tijdens deze workshop maakt elke vriendin een 3 tal pompons waarmee we samen een unieke, gepersonaliseerde babymobiel samenstellen. De mama gaat naar huis met de mobiel afgewerkt in de kleurtjes en stofjes die jullie samen hebben gekozen.

 

Formules:

  • DELUXE ontbijt + Workshop aan onze lange tafel: 180 euro vaste prijs + 30 euro per persoon (incl. Workshop, materiaal, brunch, Cava, fruitsap en koffie/thee en KOKON goodie bag voor de mama in spé 9u - 12u
    KOKON'O Split, brood met bio beleg naar keuze, bananenbrood, toast met scrambled eggs & bacon, koffie / thee, fruitsap, een glas Cava of mocktail.

  • TAPASTAFEL + Workshop  11.30u tot 15u 180 vaste prijs + 40 euro per persoon (incl.

 

Maximum 12 personen

* alle gerechten zijn aangepast voor zwangere dames. Indien er andere voedselintolleranties of vegetariërs bij zijn mag u dit vermelden bij reservatie.