Pansy Pants Stone Blue

€45,00
Op bestelling
Leuke broek gemaakt uit gemêleerde french terry. De stof heeft wat weg van denim maar is veel aangenamer om dragen. De broek komt met een rekker in de taille en een katoenen lintje. Comfy chic!

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Voor onze Party Capsule lieten we ons inspireren op de communie- en lentekinderen. De collectie bestaat uit zachte, speelse stuks in organisch mousseline katoen en is uiterst draagbaar. Twinnen met je zus/broer of mama? Yes, you can!

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken, afhankelijk van de drukte.

Valt op maat. Extra service voor communie- en lentekinderen in de belevingswinkel: kleine aanpassingen op maat (verlengen, verkorten, taille aanpassen,..) 

Samenstelling:

95 % katoen en 5% elastaan / Oeko-tex standaard