Joni Hairband Rust Orange w/name

€30,00
Op bestelling
Sportieve haarband uit gebreide boordstof met contrasterende roestkleurige streep. Gepersonaliseerd met geborduurde naam. Vermeld de naam in de check-out.

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

FLOWER POWER! It's a way of life. De nieuwste collectie van Studio KOKON is geïnspireerd op de tijdsgeest van de sixties, pop art en de drang naar vrijheid. Kleurrijke, toffe graphics en zachte, comfortabele stoffen vormen de basis van de collectie. De gestreepte ribboorden geven een hedendaagse en sportieve touch aan het geheel. FLOWER POWER is een collectie die past binnen de tijdsgeest waarin het verlangen heerst om te kunnen genieten van sociaal contact, muziek en festivals. Peace, love & unity! We are so ready for it!

Aangezien dit artikel van Studio KOKON wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 week


Samenstelling:
Gebreide boordstof - 100% katoen - Lokaal geproduceerde knitwear van Cousy