Opstartkost Customized borduren

€30,00
Op bestelling
Design it yourself! Wij borduren jouw unieke ontwerp op onze T-shirts! Een eigen ontwerp of een tekening van jouw kind vereeuwigd op een uniek Studio KOKON kledingstuk. Dat kan!

Kies jouw model (KIDS, MOM of DAD Shirt) en voeg de 'Opstartkost Customized borduren' toe aan het winkelmandje. De opstartkost betaal je 1 keer. Eens je eenmaal de 'Opstartkost Customized borduren' aankoopt kan je dezelfde graphic op verschillende items laten borduren. We houden jullie graphic 3 maanden bij in onze bestanden. Wij verwachten van jullie een duidelijke foto of scan in jpg. of pdf. via mail ([email protected]) na bestelling van het te borduren item. Liefst een zwarte tekening in stift op een witte achtergrond. Deze bewerken wij in onze grafische programma's tot we een 'borduurklaar' bestand bekomen. Voor ingewikkelde en ingekleurde graphics, gelieve ons te contacteren voor een prijs op maat.

Aangezien alle artikels van Studio KOKON worden gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 à 2 weken.