Gatsby Dress - Gold

€72,00
Op bestelling
Heerlijk jurkje in goudbruine corduroy stof van Studio KOKON (links op de foto). Met glitterende streepjestailleband en pofmouwtjes. Kort en soepel modelletje. Feestelijk en supercomfortabel. Personaliseerbaar met gouden borduursel naar keuze.
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

The Great Party is de vijfde uitgebreide collectie van STUDIO KOKON. Deze collectie is geïnspireerd op de roaring twenties. De feestelijke stuks zijn gecreëerd met oog voor comfort en uiterst draagbaar. Zo is elke dag een beetje feest!

Alle bovenstuks van STUDIO KOKON zijn personaliseerbaar.

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken. De stuks vallen eerder zoals de grootst vermelde maat. Kom je langs in de winkel dan passen we het kledingstuk graag aan op maat van jouw kind.

Samenstelling:

70% Katoen 25% Polyester 5% Elastan Oeko-Tex® Standard

Bij voorkeur wassen op 30°, niet in de droogkast en binnenstebuiten strijken op lage temperatuur.