Fashion Kamp Krokusvakantie 12 tem 14 februari

€130,00
SOLD OUT
Heb jij een passie voor mode en ga je graag creatief aan de slag? Ben je benieuwd om te ontdekken hoe een naaimachine werkt? En hoe je uit een stuk stof een kledingstuk maakt? Dan is dit kamp iets voor jou

Tijdens dit creatief kamp ontdekken we verschillende stoffen en technieken. We leren stap voor stap hoe een naaimachine, overlockmachine en borduurmachine werken en gaan op een speelse manier hiermee aan de slag. We experimenteren met verschillende technieken en brengen verschillende naaiprojectjes tot een goed einde.

Sinds enkele jaren heeft KOKON er een eigen atelier bij genaamd Studio KOKON. Studio KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn. Tijdens dit kampje leggen we ook de nadruk op het gegeven van Slow Fashion.

Het kampje wordt professioneel begeleid door Ineke Van Den Broeck, werkneemster van KOKON maar ook bezielster van Mmoi costumemade en Bosgebroed.

Prijs inclusief materiaal.

Praktisch:
* Ma 12,di 13,woe 14  februrai van 9u tot 16u
* Kinderen welkom vanaf 6 jaar
* 130 euro voor 3 dagen
* Inclusief gezonde versnaperingen van KOKON
* Boterhammetjes en eigen drinkfles mee te brengen

 
Tip: Dit kampje gaat door vanaf 6 inschrijvingen, twijfel dus niet om je samen met een vriendinnetje in te schrijven!