Fashion Kamp Zomervakantie (+6) 2023 17,18,19 juli

€130,00
Op voorraad
Word jij de nieuwe Stella McCartney of Walter Van Beierendonck? Heb jij een passie voor mode en ga je graag creatief aan de slag? Dan is dit kamp iets voor jou!

Tijdens dit creatief kamp ontdekken we verschillende stoffen en technieken. We starten met een eigen moodboard en tekenen onze droomoutfit uit. Aan de hand van onze eigengemaakte patronen gaan we zelf aan de slag met de stikmachine. We leren verschillende technieken om te personaliseren; zeefdruk, cameo, stencils én we proberen ook de borduurmachine eens uit. Elk kind gaat naar huis met een uniek kledingstuk en een gepersonaliseerde totebag.

Sinds vorig jaar heeft KOKON er een eigen atelier bij genaamd Studio KOKON. Studio KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn. Tijdens dit kampje leggen we ook de nadruk op het gegeven van Slow Fashion.

Het kampje wordt professioneel begeleid door Ineke Van Den Broeck, werkneemster van KOKON maar ook bezielster van Mmoi custommade en De Sergeant.

Prijs inclusief materiaal.

Praktisch:
* Ma 17,di 18,woe 19 van 9u tot 16u
* Kinderen welkom vanaf 6 jaar
* 130 euro voor 3 dagen
* Inclusief gezonde versnaperingen van KOKON
* Boterhammetjes en eigen drinkfles mee te brengen
 (bij het middageten bieden we een lekker tasje soep aan)
 
OPGELET: gezien de Corona maatregelen houden we de plaatsen beperkt