Fashion day kids workshop 14/04

€45,00
Op voorraad
Droom jij ervan om je eigen kledij te ontwerpen? Wil je graag leren werken met een naaimachine? Ben je een creatieve losbol en word jij de opvolger in onze Studio Kokon? We dompelen jou met veel plezier onder in de wonderwereld van ons eigen naaiatelier

Tijdens deze dag vol creativiteit en naaikriebels worden jullie ondergedompeld in onze STUDIO KOKON. We ontdekken verschillende stoffen, technieken, experimenteren met textielverf en leren de basis om met een naaimachine aan de slag te gaan. Ieder werkt op zijn eigen tempo en samen maken we stap voor stap leuke accessoires, van scrunchies tot een tasje.

Sinds 2020 heeft KOKON er een eigen atelier bij genaamd Studio KOKON. Studio KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Het kampje wordt professioneel begeleid door Ineke Van Den Broeck, werkneemster van KOKON maar ook bezielster van Mmoi custommade en De Sergeant.

Prijs inclusief materiaal.

Praktisch:
* Vrijdag 14 april 2023 van 9u tot 16u
* Kinderen welkom vanaf 6 jaar
* 45 euro materiaal inclusief
* Inclusief gezonde versnaperingen van KOKON
* Boterhammetjes en eigen drinkfles mee te brengen
 (bij het middageten bieden we een lekker tasje soep aan)