Cropped Sweater - Blue rib

€65,00
Op bestelling
Leuke cropped sweater van Studio KOKON in heerlijk zachte velours ribstof. Met zachte halsboord in lila teddystof. Breed model met opsloofbare mouwen. Volledig personaliseerbaar met graphic naar keuze!
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Voor deze Teen Collection lieten we ons inspireren door de Tik Tok generatie. Met deze kleurrijke collectie trachten we te voldoen aan de verwachtingen van tieners zonder te vervallen in te commerciële ontwerpen. De tops en sweaters zijn volledig personaliseerbaar naar wens waardoor je een eigen unieke stijl kan ontwikkelen. De collectie bestaat uit comfortabele stuks voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar!

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn max. 2 weken. Kom je langs in de winkel dan passen we het kledingstuk graag aan op maat van jouw tiener.