Rib-knit beanie kit - snuggles hot pink

€45,00
Op voorraad
Maak je eigen muts, sjaal,...met de superleuke, hippe breipakketten van Les Cousines. Leuk als cadeau of voor jezelf. Voor de beginnende breier, pakket bevat alles wat je nodig hebt om de muts maken.

De klassieke Rib-Knit Beanie krijgt een hedendaagse look met de dikke Snuggles wol: kies een flatterend kleurtje en je krijgt een leuke extra voor je wintergarderobe.

De mix van bio wol en alpaca houdt ieder hoofd lekker warm. Populair bij jong en oud, man en vrouw.
Kan je vlot rechts en averechts breien en wil je eens iets nieuws proberen? Dan is dit project iets voor jou! Deze muts breien we op rondbreinaalden in een dubbele rib van onder naar boven. Bovenaan leer je minderen om de muts te sluiten.

In het patroonboekje staat de werkwijze stap voor stap beschreven. Daarnaast worden verschillende technieken aan de hand van tekeningen uitgelegd. Met een QR code kan je voor verdere info instructie video's op you tube bekijken.

We leren je breien op rondbreinaalden met de continentale methode, hierbij houd je de werkdraad in je linkerhand vast. Het voordeel van continentaal breien is dat je makkelijk overstapt op rondbreinaalden en na verloop van tijd extra snel kan werken!

 

Pakketinhoud:
2 bollen Snuggles (70% bio wol, 30% duurzame alpaca)
1 set houten rondbreinaalden 7,00mm
1 wolnaald
1 metalen steken markering
1 patroonboekje gedrukt op papier gemaakt uit 100% gerecycleerde landbouwafval
1 bio katoenen projectzakje