Coco linen tule jacket

€89,00
Op bestelling
Prachtig vestje in dubbel gelaagd linnen en tule. Afgewerkt met French terry voor een frisse look. Mooi te combineren met alle rokjes en jurkjes uit de Party Collection van Studio KOKON. Opgelet: het model op de foto draagt een maatje te klein.
Toevoegen aan winkelwagen

Dit is een creatie van STUDIO KOKON, designed & handmade with love in Herzele, in onze eigenste KOKON. STUDIO KOKON is ontstaan uit een verlangen naar een duurzamere (mode)wereld met lokale en korte productieketen. We creëren producten die over de seizoenen heen reiken en duurzaam gemaakt zijn.

Voor onze Party Capsule lieten we ons inspireren op de communie- en lentekinderen. De collectie bestaat uit zachte, speelse stuks in organisch mousseline, tule en linnen. De collectie is volledig personaliseerbaar naar wens.

Aangezien dit artikel wordt gemaakt op vraag van de klant, bedraagt de productietermijn ongeveer 1 a 2 weken. De stuks vallen eerder zoals de grootst vermelde maat. Kom je langs in de winkel dan passen we het kledingstuk graag aan op maat van jouw kind.